Introductie

Welkom!

   Welkom op mijn Site!

   Dit seizoen schaats ik bij Spindl Speedskating

 

   Spindl levert bureau stoelen die je in beweging  

   houden zelfs als je stilzit. meer weten? klik op het  

   logo rechts op mijn site!

 

 

 

Op deze site deel ik mijn ervaringen (blogs) over het schaatsen en vind je informatie over mijn behaalde resultaten & prestaties. Ik besteed aandacht aan mijn persoonlijke sponsoren en suppliers

 

Verder vind je achtergrond informatie over mijzelf, beeldmateriaal en recente interviews

 

Nieuwe ploeg

Deze zomer schaats ik voor een nieuwe schaatsploeg: Spindl speedskating
met oud-ploeggenoot Lieuwe Mulder als hoofdtrainer en Martin Admiraal als assistent-trainer.

 

 

 


Na 2 jaar bij het beslist.nl development team te hebben geschaatst heb ik grote stappen gezet richting de top om verder te bouwen aan mijn topsportcarrière. Ik heb nu verschillende keren het NK afstanden en het NK Sprint gereden en veel ervaring opgedaan met alle gereden races.

Voor aankomend seizoen wil ik mij weer plaatsen voor deze wedstrijden en nu zorgen voor een top 10 klassering op de 500 meter en het NK Sprint.

Ik heb erg veel zin in het nieuwe seizoen!

NK Pure Sprint

Zaterdag heb ik op het NK Pure Sprint in Den Haag 4 keer Brons behaald.

 

Ik heb de 100, 300 & 500 meter gereden. Samen met Michel Mulder en Dai dai Ntab maakte ik het podium dus compleet. De 100 meter reed ik in 9.89 seconden en daar werd ik 3e mee. Op de 300 meter reed ik een persoonlijk record in 23,29 seconden. De 500 verliep minder in een tijd van 37,11 seconden. In het eindklassement ben ik al 3e geindigd.

 

- Oscar

 

NK Sprint

 

Afgelopen weekend deed ik mee aan het KPN NK Sprint.

 

Mijn doel was om op dit kampioenschap 4 goede races te rijden. Ik heb dit voor 3/4 kunnen doen.

 

Dag I

 

De eerste 500 meter ging niet goed met een misser bij de start en in de laatste bocht. Door deze missers was mijn eindtijd 36.84. Na een teleurstellende 500 meter heb ik mij herpakt op de 1000 meter met een persoonlijk record van ruim 1 seconde in 1.11.50. 

 

Dag II

 

Op de tweede dag van het NK wilde ik heel graag mijn 500 meter goed rijden na de mislukte 500 meter van de dag ervoor. Dit lukte goed met een eerste 35'er in nederland in 35,91. De laatste afstand ging 400 meter goed voor mij en mijn tegenstander. Helaas door een foutieve wissel kreeg ik een diskwalificatie waardoor ik officieel geen eindtijd heb staan.

 

Uiteindelijk heb ik dit NK grote stappen gezet, en weer veel kunnen leren. Ik ben vooral blij met mijn 1000 meters. Daar heb ik een grote hap van mijn p.r. afgehaald. En afgezien van de eerste 500 meter heb ik de andere afstanden stabiel en vlak gereden. zoals ik van te voren graag wilde doen

 

-Oscar

 

 

15-12-2015

>>> Utrecht City Bokaal

24-04-2015

>>> Zomertrainingen zijn weer begonnen

02-02-2015

>>> Zilver op NK Pure Sprint
>>> Oudere nieuwsberichten
Inloggen
Schaatser Oscar van Leen - Development team Beslist.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!